balkancontainers


ВРЕМЕННИ СЕЛИЩА


Balkan Containers Ви предлага бърз начин за изграждане на селища, временни лагери за пребиваване, ваканционни селища, както и леглова база за строителни обекти.

ВРЕМЕННИ СЕЛИЩА

Основен принцип при организиране на временното строителство е то да бъде минимално по стойност и обем. Това се постига като се вземат под внимание няколко основни фактора - предназначението на селището, числеността на обитателите му, правиления избор на местоположение.

Основен принцип при разполагането на временното селище е то да се изгражда върху терени, неподлежащи на застрояване, при спазване на всички технически и противопожарни правила и изисквания, и при най-внимателно опазване на околната среда.

Отделните сгради и съоръжения са представени по различен начин в зависимост от предназначението си – жилищни, административни, културно-битови, столови, лаборатории, складови, санитарни, търговски, охранителни и др.

Селища за временно пребиваване

При проектирането на селища за временно пребиваване, акцентираме върху изграждането на жилищни части, осигуряващи оптимани условия за живот на техните обитатели. Предвид спецификата на този вид обекти, задължително предвиждаме обособяването на зони за административен, медицински и охранителен персонал. Освен производството и монтажа на всички временни постройки, Balkan Containers извършва всички строително – монтажни работи, в това число подготовка на терена, изграждане на бетонови плочи, водоснабдяване и канализация, електрическа мрежа и осветление, огрдади, алеи и др.

Селища за строителни площадки

Важен етап в съвременното строителство е подготовката на строителната площадка, включваща и изграждането на временно селище. Предвид ограничените пространства на повечето строителни обекти и необходимоста от мобилност на този тип съоръжения, често те се проектират в компактни, многофункционални, двуетажни конфигурации. В зависимост от нуждите на конкретния обект се обособяват различни по предназначение зони – жилищни, административно – офисни, санитарни, битови, складови и охранителни.

Селища за отдих (къмпинг)

Нашите продукти са изключително подходящи за изграждане на селища за отдих. Предлагаме рзнообразни варианти за площ и вътрешно разпределение, съобразени изцяло с изискванията за този тип обекти. Възможностите за избор на различна визия, правят бунгалата ни еднакво добри както за планина, така и за море.

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретанова пяна с дебелина 4см или 8см, боядисан в RAL 9002, монтирана дограма - 4 камерна ПВЦ или алуминиева с двоен стъклопакет, алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. Изгарадена е електрическа инсталация. Там където е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В контейнерите, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder