balkancontainers


АДМИНИСТРАТИВНИ ОБЕКТИ

АДМИНИСТРАТИВНИ ОБЕКТИ

Вашият офис може бъде изграден както от единичен модул така и да бъде конфигурация от модули, които да се комбинират произволно, така че да се образуват индивидуални и различни по големина офис помещения. Административните помещения, тези за служители и битовите помещения могат да бъдат допълнени с рецепция за клиенти, заседателни зали, помещения за презентации, зала за обучения и всичко необходимо за комфорта на Вашите служители. Благорадение на разнообразните възможности за остъкляване получавате необходимото количество естествена светлина.

Външен изглед

Заедно ще решим как да постигнем оригиналността и индивидуалността на Вашия офис. Разнообразието от облицовки, цветове, материали и възможността за артистични комбинации с тях, осигурява постигането на впечатляваща визия на Вашия административен или търговски офис.

Вътрешен изглед

Пространственото ориентиране на контейнерната конфигурация, разпределението на офисните помещения, изборът на врати, осветление, видовете остъкляване и др. са Ваше индивидуално решение. Заедно ще разработим правилния резултат, за да могат вашите служители да се чувстват комфортно в офисните помещения. Наред със задължителната санитарната зона, не забравяйте да предоставите на Вашите служители кухненско помещение или зона за хранене. Климатизацията на офис помещенията дава на Вашите работници възможност за първокласна и безопасна работа. По желание на клиента можем да предложим и пълно офис обзавеждане.

  • Изработени изцяло в унисон с нуждите на клиента
  • Богат избор от различни външни облицовки
  • Остъкляване в зависимост от желаната от клиента визия
  • Избор от различни видове подови настилки, в зависимост от предназначението
  • Изобилие от варианти за размери и вътрешно разпределение
  • Кратки срокове за изпълнение и доставка
  • Облекчена процедура за въвеждане в експлоатация

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder