balkancontainers


ГОТОВИ ГАРАЖНИ СИСТЕМИ

ГОТОВИ ГАРАЖНИ СИСТЕМИ

Предлагаме Ви готови гаражни клетки, изградени от носеща стоманена конструкция със стени и покрив от сандвич панел с ядро от полиуретанова пяна с дебелина 4см, изпълнена ел. инсталация, контакти, ключове, осветителни тела. Може да изберете както алуминиеви двукрилни гаражни врати, така и автоматични или ръчни ролетни. Размерите мога да бъдат стандартни или по избор на клиента. Изграждаме навеси от стоманена метална конструкция с покривен сандвич панел по желание на клиента.

Изберете Вашият модел гараж.

Стандартните гаражи са с височина 250 см, по Ваш избор размерът може да бъде 300 см. Ширината е 300 см. Дължината на гаражите може да бъде 600 см / 700 см / 800 см. Гаражните контейнери могат да бъдат изработени както с под така и без под. Контейнерите без под се поставят директно върху бетоновия фундамент.

 

G1 Серия
РАЗГЛЕДАЙ
G2 Серия
РАЗГЛЕДАЙ
G3 Серия
РАЗГЛЕДАЙ

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Стандартната изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретановапяна с дебелина 4см, боядисан в RAL 9002, монтирана 4 камерна ПВЦ дограма с двоен стъклопакет и алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. В един стандартен контейнер с размери 240 см х 600 см има два двойни контакта, ел. табло с предпазители и LED лампи. В стандартните контейнери, в които е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В стандартните контейнери, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder