balkancontainers


САНИТАРНИ КОНТЕЙНЕРИ И СЪБЛЕКАЛНИ

САНИТАРНИ КОНТЕЙНЕРИ И СЪБЛЕКАЛНИ

Санитарните контейнери и съблекални се използват най-вече на строителни площадки като част от необходимото оборудване за работниците, спортни терени, търговски обекти, фестивали, паркинги и бензиностанции, плажове и т.н. Има много възможности по отношение на дизайна и екстериора, в зависимост от нуждите на клиента и мястото на поставяне.

МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ

Санитарните контейнери и съблекални са произведени от метална конструкция от студено огънати поцинковани метални профили.

ИЗОЛАЦИОННИ ПАНЕЛИ

Стените и покривите са изградени от сандвич панел с ядро от полиуретанова пяна с дебелина 40мм или 80мм.

КРАТЪК СРОК

Най – голямото предимство на санитарните контейнери и съблекални са изключително кратките срокове за производство.

Изберете Вашия стандартен санитарен контейнер.

 

T - серия
Тоалетни
РАЗГЛЕДАЙ
TD - серия
Душове
РАЗГЛЕДАЙ
HDSL - серия
Тоалетни за хора в неравностойно положение
РАЗГЛЕДАЙ
SAB Серия
Съблекални
РАЗГЛЕДАЙ

Информация

Стандартното оборудване включва тоалетна чиния с казанче, умивалник, огледало, душ корито, душ кабина, батерии и смесители, инсталация за бойлер и/или бойлер. Вътрешната ВиК инсталация е изцяло изградена и изведена извън контейнера посредством задно оттичане.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder