balkancontainers


ШАТРИ

ШАТРИ

Шатрите са перфектно решение за бързо изграждане на складове, индустриални площи, спортни площадки, мероприятия на открито и др.

Предлагаме Ви дъговидни и двускатни шатри, както и изпълнение по индивидуални проекти. В зависимост от вида на шатрата, се използват различни конструкции, осигуряващи стабилност и дълъг живот.

Дъговидни Шатри

Дъговидните шатри са покрити с 650 гр/м2 висококачествен полиестерен брезент. Под брезента е поставена изолация от минерална вата. Висококачествена боядисана метална конструкция и широко вътрешно пространство. Дъговидните шатри са практични и удобни решения за складове, спални помещения, столови и др. По Ваше желание, вратите могат да бъдат с различни размери. При монтаж и демонтаж на дъговидните шатри не е необходимо да се използва кран.

Модели Дъговидни Шатри, изработени от висококачествени материали

50 кв.м
Дъговидни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ
70 кв.м
Дъговидни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ
98 кв.м
Дъговидни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ
140 кв.м
Дъговидни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ

Двускатни Шатри

Двускатните шатри са покрити с 650 гр/м2 висококачествен полиестерен брезент. Под брезента е поставена изолация от минерална вата. Висококачествена боядисана метална конструкция и широко вътрешно пространство. Двускатните шатри са практични и удобни решения за складове, спални помещения, столови и др.

По Ваше желание, вратите могат да бъдат с различни размери. При монтаж и демонтаж на двускатните шатри не е необходимо да се използва кран.

Модели Двускатни Шатри, изработени от висококачествени материали

100 кв.м
Двускатни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ
150 кв.м
Двускатни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ
200 кв.м
Двускатни Шатри
РАЗГЛЕДАЙ

Лесни за монтаж и демонтаж, широко вътрешно пространство.

Шатрите разполагат с голямо вътрешно пространство, могат да се използват за складиране или в зависимост от нуждите на клиента. Благодарение на изолацията веднага се усеща разликата с външната температура. На долната снимка е показан вътрешния изглед на вече монтирана шатра. При монтирането се поставя първо металната конструкция, след това изолацията на минерална вата и отгоре се покрива с полиестерен брезент. Шатрите разполагат с инсталирана вентилационна система.

По Ваше желание, вратите могат да бъдат с различни размери. При монтаж и демонтаж на стандартните шатри не е необходимо да се използва кран.

home_careers_welder