balkancontainers


СКЛАДОВИ КОНТЕЙНЕРИ


Произвеждаме желаните от Вас контейнери в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени.
Доставка и монтаж само за 1 ден.

Складови контейнери

Предлагаме Ви многофункционални стандартни складови контейнери, както и такива, изработени по посочен от Вас размер.

Размерите на складовите контейнери могат да варират в определени граници, материалите за изработването им също могат да са различни.

Изберете Вашия Складов контейнер.

Стандартните контейнери са с височина 250 см, по Ваш избор размера може да бъде 300 см. Ширината е 240 см и 300 см. Дължината на контейнерите може да бъде 300 см / 400 см / 500 см / 600 см / 700 см / 800 см. Максималната дължина на контейнерите е 1200 см.

 

S - серия
Единични контейнери
РАЗГЛЕДАЙ
S - серия
Конфигурация от контейнери
РАЗГЛЕДАЙ

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Стандартната изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретановапяна с дебелина 4см, боядисан в RAL 9002, монтирана 4 камерна ПВЦ дограма с двоен стъклопакет и алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. В един стандартен контейнер с размери 240 см х 600 см има два двойни контакта, ел. табло с предпазители и LED лампи. В стандартните контейнери, в които е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В стандартните контейнери, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder