balkancontainers


КОНФИГУРАЦИЯ ОТ КОНТЕЙНЕРИ


Произвеждаме желаните от Вас контейнери в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени.
Доставка и монтаж само за 1 ден.

КОНФИГУРАЦИЯ ОТ КОНТЕЙНЕРИ

В зависимост от предназначението и Вашия проект, можем да създадем конфигурация от контейнери с различна големина и с различни възможности за оборудване.

Конфигурациите са подходящи за офис помещения, ресторанти, магазини, съблекални, спални помещения, гаражи, сервизи.

Изберете Вашата стандартна конфигурация от контейнери.

 

АX - серия
РАЗГЛЕДАЙ
BX - серия
РАЗГЛЕДАЙ
DX- серия
РАЗГЛЕДАЙ

Направете своята конфигурация сами.

Предлагаме на клиентите си възможността сами да изберат дизайна на своята конфигурация. Бихме могли да направим: вътрешни преградни стени, тоалетна, баня, кухненски бокс, прозорци, врати и ел.инсталация, изцяло съобразни с Вашите изисквания.

 

Обяснение 1
Може да направите конфигурация по Вашите изисквания.
РАЗГЛЕДАЙ
Обяснение 1
Контейнерите могат да се монтират на един или на два етажа.
РАЗГЛЕДАЙ

Монтаж

Контейнерите биха могли да се монтират по 3 начина .За единичните модули, както и за конфигурациите - до 3 модула, фундаментът не е задължителен, достатъчно е да има твърда и равна повърхност. По желание бихте могли да направите бетонови стъпки или да използвате готови бетонови блокчета, върху които контейнерите да се поставят. Също така, ако желаете бихте могли да направите цялостен фундамент, като отлеете бетонна плоча с височина минимум 10 см. На следващите картинки с примери са показани и трите вида монтаж. За повече информация може да се свържете с нас.

Лесен и практичен монтаж. Достатъчен е 1 човек за да се извърши монтажът. Къща от два модула се монтира за 30 минути.

Поставете модулите един до друг, като местата, предвидени за болтове, трябва да си съвпадат. Внимателно доближете модулите един до друг прокарайте болтовете през отворите, предвидени за тази цел и затегнете добре. Облепете допрените модули отстрани и по покрива със специално предвидения за целта материал, след това поставете и затегнете добре с болтове капаците, които се слагат върху покрива.

Вариант 1
РАЗГЛЕДАЙ
Вариант 2
РАЗГЛЕДАЙ
Вариант 3
РАЗГЛЕДАЙ
Бързо и лесно
РАЗГЛЕДАЙ

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретанова пяна с дебелина 4см или 8см, боядисан в RAL 9002, монтирана дограма - 4 камерна ПВЦ или алуминиева с двоен стъклопакет, алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. Изгарадена е електрическа инсталация. Там където е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В контейнерите, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder