balkancontainers


СТАНДАРТНИ КАБИНИ


Произвеждаме желаните от Вас контейнери в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени.
Доставка и монтаж само за 1 ден.

СТАНДАРТНИ КАБИНИ

Предлагаме Ви кабини, подходящи за нуждите на охранителен персонал, билетни каси, търговски обекти и др.

Стандартните кабини са изградени от метална конструкция от студено огънати поцинковани профили, стенни и покривни сандвич-панели с ядро от полиуретанова пяна с дебелина 40мм и 80 мм в цвят по RAL9002. Кабините станадартно са остъклени от три страни, като на лицето имат прозорец тип „гише“ и имат плътен гръб. Подова настилка е ламиниран паркет. Електрифицирани.

Изберете Вашата стандартна кабина

Стандартните кабини са с височина 250 см, по Ваш избор размера може да бъде 300 см. Ширината може да бъде от 110 см до 300 см. Дължината на кабините може да бъде до 300 см.

 

М - серия
Стандартни кабини
РАЗГЛЕДАЙ

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Стандартната изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретановапяна с дебелина 4см, боядисан в RAL 9002, монтирана 4 камерна ПВЦ дограма с двоен стъклопакет и алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. В един стандартен контейнер с размери 240 см х 600 см има два двойни контакта, ел. табло с предпазители и LED лампи. В стандартните контейнери, в които е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В стандартните контейнери, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder