balkancontainers


КАБИНИ С ДВУСКАТЕН ПОКРИВ


Произвеждаме желаните от Вас контейнери в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени.
Доставка и монтаж само за 1 ден.

КАБИНИ С ДВУСКАТЕН ПОКРИВ

Всяка стандартна кабина може да бъде произведена по заявка на клиента с двускатен покрив.

Сами можете да определите размера на желаната от вас кабина или изберете някои от предложените по-долу стандартни размери.

Можете да замените предлаганото от нас стандартно остъкляване с такова, отговарящо изцяло на вашите нужди.

Предлания от нас стандартен цвят 9002 по RAL, можете да замените с желани от вас цветове и/или комбинации от такива за стените и видимите части на металната конструкция.

Могат да бъдат използвани различни видове подови настилки.

Изберете Вашата стандартна кабина с двускатен покрив

Стандартните кабини са с височина 250 см, по Ваш избор размера може да бъде 300 см. Ширината може да бъде от 110 см до 300 см. Дължината на кабините може да бъде до 300 см.

 

HM - серия
Стандартни кабини с двускатен покрив
РАЗГЛЕДАЙ

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретанова пяна с дебелина 4см или 8см, боядисан в RAL 9002, монтирана дограма - 4 камерна ПВЦ или алуминиева с двоен стъклопакет, алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. Изгарадена е електрическа инсталация. Там където е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В контейнерите, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder