balkancontainers


КАБИНИ С ОБЛИЦОВКА ОТ ЕТАЛБОНД


Произвеждаме желаните от Вас контейнери в рамките на 15 дни изключително качествено и на изгодни цени.
Доставка и монтаж само за 1 ден.

КАБИНИ С ОБЛИЦОВКА ОТ ЕТАЛБОНД

Предлагаме на вашето внимание луксозни кабини за вашите представтелни ообекти. Кабините се произвеждат както по стандартни размери, така и по проект на клиента. Осигуряваме възможността за изграждане на санитарен възел в самите кабини, оборудван изцяло според вашите нужди.

Впечатляващата външна визия я постигаме с използването и комбинирането на различни цевтове еталбонд, конструиран в различни форми.

Изберете Вашата премиум кабина с еталбонд

Стандартните кабини са с височина 250 см, по Ваш избор размерът може да бъде 300 см. Ширината може да бъде от 110 см до 300 см. Дължината на кабините може да бъде до 300 см.

 

ЕМ - серия
Еталбонд кабини
РАЗГЛЕДАЙ

Последна технология в изработката на галванизирани неръждаеми контейнери

Контейнерите са изградени от галванизирана метална конструкция. Издръжливостта на стандартния под е 200 кг/м². Изолация на стените и покрива е сандвич панел с полиуретанова пяна с дебелина 4см или 8см, боядисан в RAL 9002, монтирана дограма - 4 камерна ПВЦ или алуминиева с двоен стъклопакет, алуминиева полуостъклена врата. Подът е представн от водоустойчив шперплат и ламиниран паркет. Изгарадена е електрическа инсталация. Там където е предвидено изграждане на санитарен възел, последният включва мивка, огледало, душ корито и моноблок. Подовото покритие е теракота. В контейнерите, в които е предвидено изграждане на кухненски бокс, последният е представен от горен и долен кухненски шкаф с вградена мивка и батерия.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder