balkancontainers


МОДУЛНИ КЪЩИ


Сдобийте се бързо с къща.

Практични и икономични решения. Вие искате да притежавате модулна къща час по-скоро?
Ние Ви предлагаме бързо решение – готови преносими къщи. Произвеждаме желаната от вас къща в рамките на 15 дни, доставяме и монтираме в рамките на 1 ден, на изключително изгодни цени. Единственото условие за монтаж е - къщата да е на равна повърхност, върху която да бъде поставена.

МОДУЛНИ КЪЩИ

Модулните къщи са съвкупност от различен брой модули в зависимост от квадратурата на къщата. Отличават се с естетична архитектура, функционалност, бързина на изграждане, здравина и устойчивост на конструкцията.

Няколко седмици след поръчката ще имате чисто нов дом, произведен и монтиран от нашия екип. Качеството на нашите модулни къщи гарантира трайност, продължаваща с десетилетия, която по нищо не отстъпва на класическите къщи. Стоманената носеща конструкция осигурява стабилност и устойчивост при земетресения. Проектът за Вашата къща ще бъде създаден и изцяло съобразен с предварително планирания от Вас бюджет.

Външен изглед

Нашите модулни къщи могат да бъдат изградени на един или два етажа. Предлагаме разнообразие от фасадни решения, под формата на различни видове облицовки – дърво, сайдинг, трекс или комбинация от тях, както и цялостно боядисванe на продукта или на части от него в цвят по RAL. Външната визия може да бъде адаптирана лесно към всеки ландшафт. На всяка къща може да се придаде традиционен или модерен вид, в зависимост от избраната конструкция и облицовъчни материали. Така например комбинацията на дървена облицовка с двускатен покрив придава традиционен вид на вашия дом, докато комбинацията от облицовка от еталбонд и равен покрив създават модерна визия.

Вътрешен изглед

Къщите, които произвеждаме се характеризират с изчистен дизайн с фокус върху максимално усвояване на интериорното пространство. Всяко жилище придобива своята уникална индивидуалност с възможностите за различни решения за вътрешно разпределение, избора на дограма, дебелина на панела, допълнителни изолации, допълнителни облицовки – тапети, гипсокартон, дървена ламперия, окачен таван и т.н. Ние изработваме идеен проект на вашето жилище, съобразявайки се с вашите виждания за уют, комфорт и функционалност на дома. Имате възможност да одобрите архитектурата на дома си още преди да сте сключили договор с нас. Опита ни, дългогодишната практика и множеството реализирани обекти са най-доброто доказателство за качеството на нашата работа!

Зпочнете проектирането на своя дом, като ползвате моделите по долу.

 

Модел 1
РАЗГЛЕДАЙ
Модел 2
РАЗГЛЕДАЙ
Модел 3
РАЗГЛЕДАЙ
Модел – ВАШ ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙ

МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ

Модулните къщи са произведени от метална конструкция от студено огънати поцинковани метални профили.

ИЗОЛАЦИОННИ ПАНЕЛИ

Стените и покривите са изградени от сандвич панел с ядро от полиуретанова пяна с дебелина 40мм или 80мм.

КРАТЪК СРОК

Най–голямото предимство на модулните къщи са изключително кратките срокове за производство.

Екстри


Предлагаме Ви разнообразие от екстри, Под всека екстра има код - номер, написан с червено например NO: 21. Достатъчно е да кажете кода на дадена екстра и тя ще бъде добавена към продукта. Бележка: цената на всекя една допълнителна екстра се добавя към крайната стойност на избрания продукт.

home_careers_welder